Hallo, ik ben Tineke Procee, getrouwd en moeder van drie kinderen. In 1977 ben ik geboren in Friesland. Nu woon ik vlakbij Utrecht dichtbij de mooie natuur van de stad. Door mijn eigenheid en kwetsbaarheid te verkennen en te erkennen, kwam ik dichter bij mezelf. De afgelopen jaren is mij duidelijk geworden dat ik heel goed gevoelens die op de achtergrond liggen (zowel kwaliteiten als blokkades) naar de voorgrond kan brengen door mijn persoonlijkheid en interventies.

Ik werk als psychosociale therapeut in mijn eigen praktijk in Utrecht en als POH GGZ bij een huisartsenpraktijk. Naast sociaal pedagogische hulpverlening en POH GGZ, volgde ik de Post-HBO opleiding Psychosociale Therapie aan de Sociale Academie in Utrecht. Ik ben geregistreerd als psychosociale therapeut bij de NVPA en als registertherapeut bij de RBCZ. Hierdoor worden (een deel van) de kosten voor therapie bij veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Sinds 2000 heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychosociale begeleiding. Ik heb een licentie als psychosociaal therapeut en als registertherapeut.

Mijn Stijl

Oprecht, nuchter, humor en diepgang zijn woorden waarmee mensen mij beschrijven. Ik vind het belangrijk dat we elkaar begrijpen. Daarom gebruik ik graag heldere taal en kan ik je een spiegel voorhouden of benoemen welk gevoel het bij mij oproept als ik jouw verhaal hoor. De therapievormen stem ik af op jouw persoonlijke situatie.

Kortdurende begeleiding, dat is waar ik naar streef. Afhankelijk van complexiteit kunnen twee tot acht sessies voldoende zijn. Als de situatie daarom vraagt kan een langer traject ingezet worden. Ik werk met veel respect voor wie je bent en wat je hebt meegemaakt. Confronteren doe ik met een goed hart en ik deins niet terug voor grote levensthema’s. Ik kan al ruim tien jaar vertrouwen op een goed ontwikkelende en professionele intuïtie. Tegelijkertijd blijf ik met beide benen op de grond, iets waarin mijn Friese nuchterheid weer terugkomt.

Samenvatting CV:

  • Afgeronde HBO opleiding psychosociale therapie.
  • 13 jaar werkervaring als psychosociale hulpverlening in Utrecht
  • Werkzaam als POH GGZ in een huisartspraktijk
  • Werkervaring met jongeren en gezinnen
  • Relatieproblematiek
  • Kennis van slaapproblemen en interventie